Digitaal Huis Wageningen

Vrijwilligers

Wat leuk dat je benieuwd bent naar het vrijwilligerswerk bij het Digitaalhuis! Op dit moment werken er ongeveer 40 vrijwilligers bij het Digitaalhuis. Sommigen werken op het spreekuur, of zorgen voor de begeleiding bij een cursus. De meesten werken één op één met iemand aan een leervraag.

Op deze pagina vind je informatie over de verschillende vrijwilligersfuncties en lees je over de ervaringen van enkele vrijwilligers. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook het belangstellingsformulier invullen dat je onder elk van de vacatures vindt. De coördinator neemt dan contact met je op.

Vrijwilligers in beeld

De vrijwilligers bij het Digitaalhuis hebben elk hun beweegredenen om mee te doen. Waarom doen ze dit werk? Wat halen ze er uit? Maak kennis met een aantal van hen.

Lees meer

Vrijwilligersfuncties en vacatures

Bekijk een overzicht van verschillende vrijwilligersfuncties bij het Digitaalhuis Wageningen. Ook vind je hier een contactformulier om je aan te melden of om een oriëntatiegesprek aan te vragen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Interesse om vrijwilliger te worden, maar niet helemaal zeker of het bij je past? Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Lees meer
Webinars voor vrijwilligers

Webinars voor vrijwilligers

Ben je al vrijwilliger bij het Digitaalhuis? Dan kun je gebruik maken van de webinars van Het Begint Met Taal. Als er een toegangscode gevraagd wordt, kun je deze per mail aan Ivonne vragen: i.demoor@bblthk.nl.

Bekijk de agenda met aankomende webinars