Digitaal Huis Wageningen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rondom het Digitaalhuis? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt vier tot zes keer per jaar en geeft informatie over laaggeletterdheid, nieuws over activiteiten van het Digitaalhuis en onze partners en geeft een inkijkje in het werk van onze vrijwilligers.

Abonneren




* verplichte velden

Eerder verschenen

Eerder verschenen nieuwsbrieven teruglezen? Zodra een nieuwsbrief is verzonden vind je deze automatisch in onderstaand overzicht.

 

Interviews

Wie doen er zoal mee bij het Digitaalhuis? En waarom? Je leest het hier.

‘Leuk dat ik die woorden kan lezen’

‘Leuk dat ik die woorden kan lezen’

Sandra Feenstra (58) leest hardop voor: “Dit is mijn kamer. Wim zit op een stoel.” Met veel enthousiasme en trots, want ze merkt dat het lezen steeds beter gaat.

Lees meer
Er gaat een digitale wereld open

Er gaat een digitale wereld open

Joost IJsselmuiden leert sinds half april digitale vaardigheden van John van der Mast. Bijna elke week verdiepen ze zich in programma’s en mogelijkheden. “Er gaat een wereld voor me open.”

Lees meer
Taalhuisdocent Janneke Vijfvinkel: “Taal geeft je vrijheid”

Taalhuisdocent Janneke Vijfvinkel: “Taal geeft je vrijheid”

“Het is echt een leuke baan”, zegt Janneke Vijfvinkel. Ze is sinds augustus 2018 taalhuisdocent voor het Digitaalhuis, 18 uur per week. Terwijl Liz Spit vanuit de bblthk de coördinatie doet, is zij meer bezig met ‘de inhoud’.

Lees meer